contact Menu

Altijd verzekerd van junior contentspecialisten

Bij Presenter groeien, in jouw team bloeien

Versterk je flexibele schil met de frisse energie en kritische blik van een Junior Tracker.

Stelselmatig ondercapaciteit? Toe aan een frisse blik en up-to-date contentkennis? Met ons Junior Track-programma ben jij altijd verzekerd van goede junior contentspecialisten. Presenter ontwikkelt jonge talenten tot professionele junior contentspecialisten. We leiden ze op, begeleiden ze en stomen ze klaar om hun kennis en kunde meteen in jouw flexibele schil in de praktijk te brengen. Voor een laag tarief en met een laag risico.

 

Professioneel trainingsprogramma

Onze Junior Trackers krijgen in 1 jaar 22 trainingen op het gebied van o.a. SEO, analytics, CMS-gebruik, copywriting, beeldredactie en stakeholdermanagement. De trainers zijn doorgewinterde professionals uit het vakgebied.

Ambitieuze talenten

Wij werven jonge en leergierige online talenten. Ze brengen up-to-date contentkennis, hebben een frisse blik en draaien direct mee in jouw team binnen de flexibele schil.

Begeleiding en coaching

Wij begeleiden en coachen de Junior Trackers. Professionele en persoonlijke uitdagingen worden gedeeld tijdens gezamenlijke intervisie-sessies.

 

Specialist in het aantrekken van talent

Als dé specialist op het gebied van contentorganisatie, weten we als geen ander het online talent van vandaag aan te trekken. Ambitieuze jonge professionals, die staan te popelen om aan hun loopbaan te beginnen. Na een uitgebreide selectieprocedure komen de Junior Trackers bij ons in dienst. Ze doorlopen een intensief en professioneel trainingsprogramma van 1 jaar en doen opdrachten bij verschillende organisaties.

Maak kennis met onze Junior Trackers

Klinkt goed, maar wie zijn die frisse talenten dan? Maak in dit blog kennis met Diane, Dennis, Anne en Muriel die in 2020 als Junior Tracker bij ons zijn gestart.

Up-to-date kennis en kunde

Onze Junior Trackers krijgen een intensieve content-bootcamp. In 1 jaar volgen ze 22 trainingen, gericht op o.a. SEO, analytics, CMS-gebruik, copywriting, beeldredactie, contentmarketing en stakeholdermanagement. De trainers zijn doorgewinterde professionals uit het vakgebied met ruime ervaring bij zowel corporates, overheid als non-profits. Naast vakkennis krijgen de Junior Trackers verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We helpen ze hun talenten te ontdekken door middel van de Strengthsfinder-methodiek en coachen ze om hun talenten optimaal in te zetten. Tijdens gezamenlijke intervisie-sessies bespreken we persoonlijke en professionele uitdagingen.

Begeleiding en coaching nemen wij voor jou uit handen

Elke Junior Tracker krijgt een persoonlijke coach gedurende het hele dienstverband. De coach begeleidt de Junior Tracker in de ontwikkeling bij Presenter en op zijn of haar opdracht. Zo heb jij als opdrachtgever een vast contactpersoon om mee te schakelen en ben jij zo min mogelijk tijd kwijt aan begeleiding.

Doe mij zo'n Junior Tracker!

Enthousiast geworden over onze Junior Track-programma? Snappen we. Stuur een mailtje naar Elies. Zij vertelt je meer of helpt je meteen de perfecte match te vinden.