contact Menu

Presenters Junior Track

Een jaar vol kennis en ervaring

Met ons Junior Track swing jij je loopbaan in. Ben je dus net afgestudeerd, klaar om te vlammen en vind je online content te gek? Laat dan alles even vallen. Behalve je telefoon of laptop, natuurlijk. Onze Junior Trackers Karlijn, Charissa, Tom en Wouter vertellen hun verhaal.

Afwisseling en oneindige mogelijkheden

Meerdere wegen leiden naar Rome, of in dit geval naar Presenter. Karlijn vond ons Junior Track door een oud-studiegenoot. Bij Charissa bleef haar interesse in marketingcommunicatie kriebelen, terwijl voor Tom de variatie de doorslag gaf: “Ik besefte na mijn studie dat ik graag voor een bedrijf werk waar je klussen uitvoert voor andere organisaties. Daarvoor bleek Presenter de beste plek.” 

Wat maakt Presenter dan zo geschikt voor onze Junior Trackers? De afwisseling, de sfeer en de oneindige mogelijkheden. Daar zijn ze het alle vier roerend over eens. “Je wordt uitgedaagd om je op werk en persoonlijk gebied te blijven ontwikkelen,” vertelt Wouter. “En van elke soort contentdienst krijg je iets mee. Zo leer je snel waar je kwaliteiten liggen.”

Tom prijst de super-informele en zelfstandige sfeer bij Presenter. Dat komt ook doordat je op verschillende plekken werkt. Thuis, bij de klant of op een van onze kantoren in Amsterdam, Utrecht of Den Haag. “Elke week ziet er anders uit,” vertelt Tom. 

Samen starten aan je loopbaan

Leuk bedrijf dus, dat Presenter. Maar waarom kozen ze specifiek voor het Junior Track? “Ik kreeg bij mijn vorige werk al veel verantwoordelijkheden, maar ik miste een plek waar ik me verder kon ontwikkelen,” zegt Karlijn. “De trainingen die we volgen vervullen die wens.”  

Over het hele jaar volgen de Junior Trackers samen 22 trainingen. Zo leren ze alle fijne kneepjes kennen van onder andere analytics, SEO en contentmarketing.“Of het nu een training copywriting, webredactie, digitale toegankelijkheid of SEO is,” zegt Charissa, “we krijgen een kijkje in elke keuken. Zo ontwikkelen we ons in de basis van elke specialisatie, en krijgen we de ruimte om te ontdekken welk vakgebied het beste bij ons past. En kunnen we over een paar jaar vlammen als chefkok.”

En dat ze als een groep zijn gestart, vinden ze ook een groot pluspunt. “Je zit allemaal in dezelfde fase,” zegt Wouter, “dus je begrijpt elkaar goed en trekt met elkaar op. Van verjaardagen en uitjes tot persoonlijke gesprekken tijdens de trainingen: in korte tijd zijn we al een hechte club.” 

Elke opdracht is weer anders

In het Junior Track krijg je de kans om te ontdekken wat jij wilt en waar je goed in bent. Tijdens die ontdekkingsreis verfraai je meteen jouw cv met logo’s van bekende merken en instanties. Vanuit Presenter doe je opdrachten bij organisaties als de Rabobank, PostNL, de Consumentenbond of de Gemeente Amsterdam.

“Het spreekt mij aan om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan,” zegt Wouter. “Daardoor komt er afwisseling in mijn werk, en verbreed ik mijn horizon in de contentwereld.” “Ik heb bij mijn contentmigratie-opdracht een nieuw CMS leren kennen en bij mijn huidige opdracht doe ik juist weer ervaring op met het leveren van creatieve input voor content,” vult Tom aan. 

Niet alleen onze Junior Trackers zelf zijn te spreken over hun opdrachten. Ook opdrachtgevers zijn blij met de frisse talenten in hun team. “De Junior Trackers zijn gemotiveerd en hebben een steile leercurve. Door ze in een korte tijd op verschillende projecten in te zetten, maken ze kennis met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Voor het bedrijf maakt het ze flexibel inzetbaar op de afdeling communicatie. Wat mij betreft een win-winsituatie,” vertelt Arvid van de Reep, Contentmanager bij CNV Vakmensen.

“Verschillende opdrachtgevers, trainingen, werken waar je wilt. Honderd werkvrienden en een open en holacratische werkomgeving? Soms verbaas ik me nog steeds over wat Presenter te bieden heeft. Maar alles wat er werd beloofd, is ook echt uitgekomen.”

Charissa Versteeg

Charissa Versteeg

Junior Contentspecialist

“Bij mijn eerste opdracht leerde ik een nieuw CMS kennen. Bij mijn huidige opdracht doe ik juist weer ervaring op met het leveren van creatieve input voor content. Die afwisseling maakt het Junior Track zo leuk.”

Tom Lammerts

Tom Lammerts

Junior Contentspecialist

“Toen ik hier pas drie maanden werkte, ging ik al mee op de wintersportvakantie. Daardoor voelde ik me meteen welkom. Inmiddels durf ik mijn mede-Presenters ook echte werkvrienden te noemen in plaats van collega’s.”

Karlijn Boddeüs

Karlijn Boddeüs

Junior Contentspecialist

“Doordat ik bij verschillende opdrachtgevers aan de slag ben, zit er veel afwisseling in mijn werk. Zo verbreed ik mijn horizon in de contentwereld.”

 

Wouter Rozema

Wouter Rozema

Junior Contentspecialist

Precies wat ik wil

Enthousiast geworden over ons Junior Track-programma? Snappen we. Als je zelf wil starten in ons Junior Track of zo’n fris talent in je team wil. Stuur een mailtje naar Elies. Zij vertelt je meer of helpt je meteen de perfecte match te vinden.