contact Menu

content creatie

Creëren van blogs tot app-teksten

Blogs, app-teksten, online advertenties, nieuwsbrieven, socialmediaberichten: alles is content. En dat moet je allemaal maken. Wij creëren content met aandacht voor jouw wensen, je doelgroep en de zoekmachines.

Contentcreatie: het begint met tekst

In de eerste plaats creëren we content in de vorm van teksten. Daar zijn we echt goed in. Wij zijn een verzameling van redacteuren die verfrissende productpagina’s schrijven, copywriters die heldere app-teksten uit hun toetsenbord toveren en eindredacteuren die van een 9 een 10 maken. We weten allemaal hoe SEO werkt, en dat altruïsme een mooi woord is, maar zeker geen B1.

We helpen je bijvoorbeeld met:

  • Schrijven en redigeren van alle soorten teksten;
  • Aansturen van een redactieteam;
  • Opstellen van een passende schrijfwijzer.

Beeld, video en soortgenoten

Content is meer dan tekst. Als contentspecialisten hebben we oog voor het totaalplaatje. Wij kennen de waarde van beeld en video. We weten dat het samenspel tussen contentvormen het verschil maakt tussen ‘mweh’ en ‘JA!’. Maken we dan ook beeld en video voor je? Semi. We hebben een aantal uitstekende fotografen in huis, een fotografie- of illustratiebriefing opstellen is geen enkel probleem en dat geldt ook voor scripts en storyboards.

Contentcreatie met een doel

Voordat we content voor je creëren, stellen we een paar kritische vragen aan je. Of je een contentstrategie hebt, bijvoorbeeld. En hoe je georganiseerd bent. Niet van schrikken, het is volledig in jouw belang. We willen content maken die bijdraagt aan jouw doelstellingen. Dan kan het zijn dat we eerst nog een paar andere stappen moeten zetten. Of dat nodig is, bepalen we samen.

Onze contentcreatie-cases

  • Rabobank Marketing
  • Moneyou

Precies wat ik nodig heb

Mooi. We komen je graag helpen. Of je nu tijdelijk ondersteuning nodig hebt of op zoek bent naar een lange samenwerking. We komen er samen uit. Heb je vragen of wil je meer weten over Presenter? Neem dan contact op met Erik.