contact Menu

content organisatie

Topcontent dankzij een optimaal proces

We doen het samen

Efficiënt naar je online doelen

Genoeg handjes met de juiste kennis

We doen het samen

Jouw organisatie is uniek. Verwacht van ons dus ook geen dertien-in-een-dozijn aanpak, maar een oplossing die past als een maatkostuum. We gaan samen met jou op zoek naar dé optimale contentorganisatie. We beginnen met een analyse van de huidige situatie. Hoe ziet het contentteam en de organisatie eruit? Hoe verloopt het proces? Wat werkt goed en wat kan beter? We betrekken het hele team, want een goede contentorganisatie bereik je samen.

Efficiënt naar je online doelen

Als we jouw organisatie van binnen en buiten kennen, bepalen we welke rollen, werkprocessen, tools en systemen nodig zijn om jouw online doelen te halen. We richten de nieuwe processen in, helpen bij het implementeren en geven genoeg handvatten om daarna weer zelf achter de knoppen te zitten. Heb je liever dat we langer meekijken? Geen probleem. We blijven zo lang als nodig is.

Genoeg handjes met de juiste kennis

Nu je weet hoe jouw optimale contentorganisatie eruitziet, vergelijken we de benodigde taken en rollen met je huidige team. Hebben de juiste mensen de juiste rol? Is het team helemaal op sterkte? Is er een training nodig voor de juiste kennis? Wij helpen je graag verder. Of dat nou met extra handjes is of een training op maat. Ook geven we een dosis positieve energie waardoor je team (weer) gemotiveerd en vol enthousiasme aan de slag gaat.

Dit doen wij voor je

  • We analyseren. We kijken naar de huidige situatie binnen jouw organisatie. We duiken niet alleen in beschikbare documentatie, maar organiseren ook interactieve teamsessies. Hiermee brengen we in kaart welke rollen, werkprocessen en hulpmiddelen er nodig zijn om te komen tot een passende contentorganisatie.
  • We adviseren. Je krijgt van ons een uitgebreid advies over hoe je het proces kunt verbeteren. Het bevat alle stappen om jouw doelgerichte en efficiënte contentorganisatie waar te maken.
  • We gaan aan de slag. We begeleiden je team en gaan samen aan het werk om de optimale contentorganisatie te bereiken. We helpen je om de richtlijnen toe te passen, geven trainingen en ondersteunen het team in het proces.

Wij zijn de specialisten

Leo Oorschot

Contentstrateeg

Hoi! Voor Presenter help ik al ruim 6 jaar organisaties met het bepalen van de online content waarmee zij hun doelen kunnen halen, de criteria waaraan deze content moet voldoen en de processen om deze content te plannen, creëren, publiceren en beheren.

Wie we al hielpen