contact Menu

content organisatie

Geoliede teams en processen

Er zit zand in je contentmachine. Of grind. Of hele keien. Schrijf de machine niet gelijk af. Wij helpen je de schade te herstellen. We ontwikkelen en optimaliseren teams en contentprocessen.

Het belang van een goede contentorganisatie

Je kunt nog zo een goede contentstrategie hebben, als de rollen en verantwoordelijkheden voor het maken en beheren van content niet goed verdeeld zijn, werkt het niet. Je haalt de gezamenlijk gestelde doelen niet en er ontstaat onvrede. Een goede contentorganisatie drijft op ritme, focus en data. Dat brengen we voor je aan. En we helpen je aan een team dat met elkaar kan lezen en schrijven.

De wens en de oplossing

We houden je organisatie tegen het licht. Waar wil je naartoe? Welke rollen en werkafspraken heb je nodig om daar te komen? Met die bevindingen als basis ontwikkelen en optimaliseren we je team en contentprocessen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld:

  • Een contentformule opstellen
  • Rollen verhelderen
  • Een planningstool inrichten
  • Training en sturing geven aan je team

Passende methodes en tools

We bieden altijd maatwerk. Pragmatisch en laagdrempelig. We hebben onze eigen methode en met de Contentkalender een eigen planningstool en onze oplossingen zijn breder dan dat. Is jouw organisatie geholpen met Agile werken? Dan implementeren we die werkwijze. Is een ticketingsysteem opzetten in Trello genoeg? Doen we dat. Alles om jouw contentmachine weer op volle toeren te laten draaien.

Onze contentorganisatie-cases

  • Big Green Egg Europe
  • Moneyou

Ik heb jullie hulp nodig

Laten we dan een afspraak maken. Kim komt graag met je praten over je wensen en onze mogelijke oplossingen.