contact Menu

seo webinar Hengelen naar haakjes

Van generieke zoekwoorden naar unieke content

Inhoud webinar

Wat doe je met de resultaten van een zoekwoordenanalyse? Meestal luidt het advies: ‘Verwerk de zoekwoorden met een hoog volume in de tekst’. De analyse bevat alleen vaak woorden die niet direct relevant zijn voor je organisatie. En dan is het best lastig om het SEO-advies te vertalen naar waardevolle content. ASN Bank stond ook voor deze uitdaging. Jadwiga hielp ASN door het maximale te halen uit een standaard zoekwoordonderzoek. Ze vertaalde zoekintenties naar originele invalshoeken en ging in de organisatie op zoek naar de juiste kennis. Zó creëerde ze unieke content bij generieke zoekwoorden.

Leer hoe je

Bekijk het webinar

Spreker

Jadwiga Peters

Sr. SEO-consultant

Jadwiga is senior SEO-consultant bij Presenter en heeft een achtergrond als blogger, SEO-copywriter en eindredacteur. Als SEO-consultant helpt ze organisaties onder andere met het maken van goed vindbare en unieke content. De combinatie waar Google dol op is.

SEO quickscan

Het kan altijd beter. Wij weten hoe. Doe onze gratis en vrijblijvende SEO-quickscan. Laat je hele website of een enkele pagina scannen door onze SEO-specialisten. Je ontvangt de resultaten en een praktisch advies voor verbetering.

Doe de quickscan

Wie we al hielpen met SEO