contact Menu

seo webinar Van SERP naar CHERP

Maak kennis met Google's Search Generative Experience (SGE)

Inhoud webinar

De nieuwe manier van googelen heet de Search Generative Experience (SGE). Reguliere zoekresultaten van Google worden straks aangevuld met generatieve AI. SGE is nog niet officieel uitgerold, maar door inzichten uit Google Labs weten we wél al wat we kunnen verwachten. Zo wordt korte en aantrekkelijke metadata, naast steengoede content, nóg belangrijker.

Hoe optimaliseer je voor een Chat Experience Results Page (CHERP) in plaats van de oude vertrouwde SERP? Hoe trek je de aandacht en behoud je controle over wat er getoond wordt? In deze gratis sessie deelt SEO-consultant Jadwiga haar ervaringen met SGE en geeft ze praktische tips zodat jij bent voorbereid op de toekomst van Google.

Bekijk het webinar

Spreker

Jadwiga Peters

Sr. SEO-consultant

Jadwiga Peters is senior SEO-consultant bij Presenter en heeft een achtergrond als blogger, SEO-copywriter en eindredacteur. Ze helpt organisaties zoals ASN Bank, Koninklijke Bibliotheek en HKU o.a. met het maken van goed vindbare en unieke content.

SEO quickscan

Het kan altijd beter. Wij weten hoe. Doe onze gratis en vrijblijvende SEO-quickscan. Laat je hele website of een enkele pagina scannen door onze SEO-specialisten. Je ontvangt de resultaten en een praktisch advies voor verbetering.

Doe de quickscan

Wie we al hielpen met SEO