contact Menu

Webinar tone of voice Touché of tenenkrommend

Vind je stem en stem je toon

Inhoud webinar

In dit gratis webinar vertelt Rick, aan de hand van voorbeelden en cases, over de betekenis van een juiste tone of voice. Ook legt hij uit wat het belang van een passende tone of voice is voor je merk of organisatie. En waarom het zo verraderlijk eenvoudig is om de plank mis te slaan. Hij deelt zijn methodes om een tone of voice vast te leggen en wijst je op potentiële valkuilen.

Laat je inspireren en leer:

  • Waarom een passende tone of voice zo belangrijk is
  • Hoe je die tone of voice in korte tijd bepaalt en vastlegt
  • Wat je vervolgens vooral niet moet vergeten

Voor wie?

Voor redacteuren, copywriters, marketeers, brand managers en teamleiders die weten dat hun copy beter, passender en pakkender kan, maar niet weten hoe.

Presenter?

Wij zijn dé contentorganisatie en wat wij doen is heel simpel: we versterken online teams met capaciteit en expertise op het gebied van content. Denk aan copywriting en contentmanagement, maar ook contentstrategie, SEO en conversational. Meer weten? Neem contact op, we vinden het altijd leuk om vrijblijvend kennis te maken. Met koffie. En stroopwafels.

Bekijk het webinar

Spreker

Rick Stet

Toonspecialist en copywriter

Rick is senior copywriter bij Presenter. Hij wordt overdreven verdrietig van ja-dit-is-wel-prima-zo-joh-denk-ik-geen-idee-eigenlijk-teksten. En doet daar iets aan. Hij schrijft, adviseert en traint voor uiteenlopende organisaties zoals OHRA, ABN AMRO en Mercedes-Benz.

De handige meetlat helpt je om de unieke tone of voice van jouw organisatie vast te leggen. Vul je gegevens in en download de meetlat. Meer informatie over deze methode vind je in het blog ‘Hoe een huismus en Arjen Lubach je aan een tone of voice helpen’. Wil je dat Rick of een van zijn copycollega’s je helpt met invullen? Dat kan natuurlijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer webinars

We raken niet snel uitgepraat over content. Daarom hebben we nog meer webinars voor je. Bekijk ze gratis.

Webinar SEO

Webinar SEO

Lees verder
Webinar Contentmarketing

Webinar Contentmarketing

Lees verder

Wie we al hielpen