Webredactie.

Zorg dat je website en andere online kanalen nog beter gaan presteren. Breng je merk en organisatie tot leven met overtuigende content. Wij ondersteunen en helpen jouw organisatie zoals jij dat wilt.

Webredactie uitbesteden

Bereik je doelgroep met heldere teksten, conversieverhogende afbeeldingen en vindbare video’s. Laat ze de kracht van jouw content ervaren. Afhankelijk van jouw wens en behoefte, ondersteunen onze webredacteuren je bij:

  • Schrijven van webteksten
  • Beheer en plaatsen van content
  • Herschrijven van grote hoeveelheden pagina’s
  • Verhogen van zichtbaarheid, conversie en klanttevredenheid
  • Schrijven van richtlijnen
  • Geven van workshops en trainingen
  • Beheren van een contentkalender

Webredactie waar je wilt

Wil je een webredacteur inhuren op locatie? Geen enkel probleem. We kunnen je zowel vanuit onze redactie in Utrecht bijstaan, als bij jou op kantoor.

Search Engine Optimization

Standaard zorgen wij ervoor dat jouw waardevolle content goed vindbaar is met Google en andere zoekmachines. SEO is geen toverwoord, maar een vaardigheid. We verbeteren jouw webteksten en metadata en zorgen er zo voor dat jouw content beter vindbaar is dan ooit. Laat Google jouw content niet negeren!

Ontdek de mogelijkheden van SEO

Webredactie opzetten

Hoe zet je content effectief en strategisch in? En hoe zorg je dat je bezoeker een klant, volger of fan wordt? Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van webredactie en laat ons jouw webredactie opzetten.

Ervaringen van onze klanten

“Binnen het project van vernieuwing van onze website hebben Presenter-medewerkers met verschillende expertise met ons meegedacht en –gewerkt. Zowel op het gebied van contentstrategie en -planning, als webredactie. Stuk voor stuk hebben ze op een heel betrokken en enthousiaste manier bijgedragen aan een beter resultaat.”

– Rita Zeelenberg (Adviseur Internet Nibud)

Ook krachtig online communiceren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw webredactie of online afdeling? Stel je vraag of maak een afspraak. Dat kan via het contactformulier of bel 088 937 00 00.