Webredactie uitbesteden.

Zorg dat je website en andere online kanalen nog beter gaan presteren. Breng je merk en organisatie tot leven met overtuigende content. Uitbesteden van de webredactie kan hiervoor een slimme keuze zijn. Wij ondersteunen en helpen jouw organisatie zoals jij dat wilt.

Ervaringen van onze klanten

“We hebben voor Presenter gekozen omdat we meer verwachten dan alleen contentbeheer. Het actief meedenken, van advies voorzien wat er wel en niet kan met onze sites en een scherpe bewaking van deadlines voor model en prijswijzigingen is voor ons uiterst belangrijk. Door een inhouse constructie zitten er altijd 1 of 2 collega’s bij ons op kantoor. Dat werkt uiterst prettig en heel direct.”

– Rik Dolk (internetmanager Mercedes-Benz Cars)

“Binnen het project van vernieuwing van onze website hebben Presenter-medewerkers met verschillende expertise met ons meegedacht en –gewerkt. Zowel op het gebied van contentstrategie en -planning, als webredactie. Stuk voor stuk hebben ze op een heel betrokken en enthousiaste manier bijgedragen aan een beter resultaat.”

– Rita Zeelenberg (Adviseur Internet Nibud)

Webredactie uitbesteden

Bereik je doelgroep met heldere teksten, conversieverhogende afbeeldingen en vindbare video’s. Laat ze de kracht van jouw content ervaren. Afhankelijk van jouw wens en behoefte, ondersteunen onze webredacteuren je bij:

  • Schrijven van webteksten
  • Beheer en plaatsen van content
  • Herschrijven van grote hoeveelheden pagina’s
  • Verhogen van zichtbaarheid, conversie en klanttevredenheid
  • Schrijven van richtlijnen
  • Geven van workshops en trainingen
  • Beheren van een contentkalender

Webredactie op locatie

Wil je een webredacteur inhuren op locatie? Geen enkel probleem. We kunnen je zowel vanuit onze redactie in Utrecht bijstaan, als bij jou op kantoor.

Webredactie opzetten

Hoe zet je content effectief en strategisch in? En hoe zorg je dat je bezoeker een klant, volger of fan wordt? Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van webredactie en laat ons jouw webredactie opzetten.

Ook krachtig online communiceren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw webredactie of online afdeling? Stel je vraag of maak een afspraak. Dat kan via het contactformulier hieronder of bel 088 937 00 00.