contact Menu

Junior Track

Kickstart je contentcarrière

Als net-afgestudeerde een jaar lang mooie opdrachten uitvoeren, volgestopt worden met kennis, in een hechte club en binnen een onwijs leuk bedrijf. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Tijdens onze Junior Track krijg jij een super-leerzaam eerste werkjaar. Dat beloven we. En vinden we elkaar na 12 maanden nog steeds leuk? Dan willen we dat je bij ons blijft.

Uitdagende opdrachten bij héél mooie bedrijven

Vijzel je vakkennis op met leerzame trainingen

Intensieve begeleiding

Ervaring opdoen terwijl je ontdekt wat jij wilt

Vers uit de schoolbanken, je zuurverdiende diploma op zak: het werkende leven gaat beginnen. ‘Iets met online content’ lijkt je superleuk. Schrijven doe je graag. SEO klinkt best interessant, maar social media ook wel. Je wilt veel, maar eigenlijk weet je nog niet welke kant je precíes op wilt. Wij helpen het je ontdekken tijdens de Junior Track.

Met onze Junior Track krijg je de kans om te ontdekken wat jij wilt en waar jij goed in bent. Tijdens die ontdekkingsreis verfraai je meteen jouw cv met bekende logo’s als die van de Rabobank, ABN AMRO en Mercedes. Je leert samen met anderen de fijne kneepjes van het vak bij mooie opdrachtgevers en tijdens trainingen van je collega’s.

Leerzame trainingen

Intern begeleiden we je met vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen. Dat krijgt iedereen bij Presenter, maar in je Junior Track krijg je echt een intensief content-bootcamp. We vullen je rugzak met alles wat je nodig hebt als contentspecialist. SEO, creatief schrijven, B1-schrijven, Google Analytics en verschillende CMS’en kennen na een jaar geen geheimen meer voor je. Of alleen de bést bewaarde geheimen. Ook is er ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk vlak. Klinkt zweverig, is het niet. Want een goede werk-privébalans en netwerk-skills zijn minstens zo belangrijk als vakkennis.

Uitdagende opdrachten

Echte vakkennis krijg je door te doen, zeggen ze. Waar beter dan bij heel veel verschillende bedrijven? Als specialist bij Presenter krijg je steeds nieuwe uitdagende opdrachten bij steeds andere opdrachtgevers. We noemden hierboven al heel nonchalant een mooi rijtje, en we kunnen nog wel even doorgaan met name droppen. Maar dat doen we niet, dus je moet ons maar gewoon geloven.

Je krijgt een kijkje in de keukens van mooie, aansprekende bedrijven. In elke keuken doe je nieuwe vakkennis op en leer je meteen welke cuisine, functie of teamsamenstelling echt jouw ding is. Na een jaar ben je een betere kok met een aardig gepimpt cv. Win-win!

Samen is niet alleen

We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Wat we wel doen is jou zo goed mogelijk op weg helpen, met een gevuld rugzakje. Je krijgt een eigen coach met wie je samen kijkt waar je blij van wordt, waar je goed in bent en hoe je daar nóg beter in wordt. En tijdens de Junior Track ben je veel samen met de andere Junior Track’ers. Jullie volgen samen de trainingen en komen geregeld samen om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Gezellig! Want: ‘Werken is net een polonaise. In je eentje is er eigenlijk niets aan.’

Ik heb ervaring opgedaan bij drie verschillende bedrijven in de eerste twee maanden van de Junior Track. In de eerste maanden van de Junior Track heb ik met veel collega’s samengewerkt aan verschillende projecten van opdrachtgevers en aan taken binnen de dienstencirkels van Presenter.

Diane Westerveld

Contentspecialist

Als starter kom je vaak lastig aan een baan. Maar door deze Junior Track werk ik met weinig ervaring al voor uitdagende opdrachten. Daarnaast volg ik trainingen en is er ruimte voor ontwikkeling. Heel fijn als je net uit de studiebanken komt!

Rowin van Holsteijn

Contentspecialist

Precies wat ik wil

Mooi. We vertellen je graag meer over onze Junior Track. Stuur haar een berichtje.