contact Menu

Traineeship

Kickstart je contentcarrière

Traineeship voor opdrachtgevers

Als net-afgestudeerde een jaar lang mooie opdrachten uitvoeren, heel veel kennis opdoen, in een hechte club en binnen een onwijs leuk bedrijf. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Tijdens ons traineeship krijg jij een super-leerzaam eerste werkjaar. Dat beloven we. En vinden we elkaar na 12 maanden nog steeds leuk? Dan willen we dat je bij ons blijft.

Ervaringen van onze trainees

Wil je weten hoe het is om als trainee bij Presenter aan de slag te gaan? Lees ons blog ‘Een jaar vol kennis en ervaring’: een korte reportage over de trainees die afgelopen jaar zijn begonnen.

Uitdagende opdrachten bij héél mooie bedrijven

Tijdens het traineeship doe je minimaal 2 opdrachten bij verschillende bedrijven.

22 trainingen in 12 maanden

We vullen jouw rugzak met een heleboel vakkennis en persoonlijke ontwikkeling.

Intensieve begeleiding en coaching

Wij begeleiden en coachen je gedurende je hele traineeship.

Start in september of maart

2 keer per jaar start een nieuwe groep trainees.

Ervaring opdoen terwijl je ontdekt wat jij wilt

Vers uit de schoolbanken, je zuurverdiende diploma op zak: het werkende leven gaat beginnen. ‘Iets met online content’ lijkt je superleuk. Schrijven doe je graag. SEO klinkt best interessant, maar social media ook wel. Je wilt veel, maar eigenlijk weet je nog niet welke kant je precíes op wilt. Wij helpen jou dat uit te dokteren tijdens ons traineeship.

Met ons traineeship krijg je de kans om te ontdekken wat jij wilt en waar jij goed in bent. Tijdens die ontdekkingsreis verfraai je meteen jouw cv met bekende logo’s als die van de Hartstichting. Je leert samen met anderen de fijne kneepjes van het vak bij mooie opdrachtgevers en tijdens trainingen van je collega’s.

Vakkennis en persoonlijke ontwikkeling

Intern begeleiden we je met vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen. Dat krijgt iedereen bij Presenter, maar tijdens je traineeship krijg je echt een intensief content-bootcamp. In een jaar tijd volg je 22 trainingen. We vullen je rugzak met alles wat je nodig hebt als contentspecialist. SEO, creatief schrijven, B1-schrijven, Google Analytics en verschillende CMS’en kennen na een jaar geen geheimen meer voor je. Of alleen de bést bewaarde geheimen. Ook is er ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk vlak. Klinkt zweverig, is het niet. Want een goede werk-privébalans en netwerk-skills zijn minstens zo belangrijk als vakkennis.

Wisselende opdrachten

Echte vakkennis krijg je door te doen, zeggen ze. Waar beter dan bij heel veel verschillende bedrijven? Als trainee doe je minimaal 2 opdrachten in een jaar. Je krijgt een kijkje in de keukens van mooie, aansprekende bedrijven. In elke keuken doe je nieuwe vakkennis op en leer je meteen welke cuisine, functie of teamsamenstelling echt jouw ding is. Na een jaar ben je een betere kok met een aardig gepimpt cv. Win-win.

Samen is niet alleen

We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Wat we wel doen is jou zo goed mogelijk op weg helpen, met een gevuld rugzakje. Je krijgt een eigen coach met wie je samen onderzoekt waar je blij van wordt, waar je goed in bent en hoe je daar nóg beter in wordt. En tijdens het traineeship ben je veel samen met de andere trainees. Jullie volgen samen de trainingen en komen geregeld samen om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Gezellig! Want: ‘Werken is net een polonaise. In je eentje is er eigenlijk niets aan.’

Werken voor verschillende opdrachtgevers, interessante trainingen volgen en leren van collega’s: dat is wat Junior track bij Presenter zo afwisselend en leuk maakt.

Anne

Anne

Contentspecialist

Als junior krijg ik bij Presenter de kans om te leren, ervaren en ontwikkelen. Wie wil dat nou niet?

Eveline

Eveline

Contentspecialist

Precies wat ik wil

Mooi. Mariska’s favoriete gespreksonderwerp is onze traineeship. Stuur haar een berichtje en ze vertelt je alles wat je wil weten.