Vacatures ook leesbaar op tablet

Werken bij Presenter.

Bij Presenter maak je deel uit van een groeiend team van online specialisten: contentspecialisten, projectleiders en adviseurs. Elk met zijn of haar eigen ervaring en expertise. Ons doel? De kracht van content benutten om maximale resultaten te behalen met online marketing en communicatie. 

Openstaande vacatures bij Presenter

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Recruiter (32 uur)

Is het jouw passie om de juiste mensen te vinden? Ben jij accuraat en een echte planner? Wil jij eraan bijdragen dat we ook volgend jaar weer Best Workplace zijn?

Bekijk de vacature voor Recruiter (32 uur)

Contentstrateeg met specialisatie taxonomie (32-40 uur)

In veel van onze projecten speelt gestructureerde content een rol. Bij een contentmigratie of als onderdeel van een nieuwe contentstrategie. Steeds meer organisaties weten de weg naar Presenter te vinden met vragen over contentstrategie, contentontwerp en taxonomie.

Bekijk de vacature voor Contentstrateeg met specialisatie taxonomie (32-40 uur)

Account Director

Ben je ondernemend en maak je je nieuwe materie snel eigen? Ben je in staat om klanten te verrassen en inspireren met relevante kennis en oplossingen? En lukt het jou om bij nieuwe organisaties waar wij graag mee willen samenwerken, ‘binnen’ te komen? Als deze omschrijving je aanspreekt, lees dan de hele vacature en solliciteer:

Bekijk de vacature voor Account Director

Junior Contentmanager (Automotive, 32-40 uur)

Ben je, naast je passie voor online, gek op auto’s? Wil je je kennis van online content delen en verbreden? En de start van je carrière maken bij een grote speler in de automotive branche? Lees of jij je herkent in wat wij zoeken en solliciteer direct:

Bekijk de vacature voor Junior Contentmanager (Automotive, 32-40 uur)

Open sollicitatie? Ontvang de vacature-update

Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@presenter.nl of laat je door ons op de hoogte houden van nieuwe vacatures. Hoe je dat doet? Vul je gegevens in rechtsboven op deze pagina, dan ontvang je regelmatig een update.

Presenter: in 2016 en 2017 een Great Place to WorkBest workplace 2016 en 2017

Plezier hebben in je werk staat bij ons voorop. We werken op een informele maar professionele manier met elkaar samen. Je krijgt bij Presenter een goed salaris en je deelt mee in de winst. We stimuleren een goede balans tussen werk en privé. Werken is leren: er is veel ruimte voor training en ontwikkeling. Dat wordt opgemerkt, want voor geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap zijn we in 2016 en 2017 uitgeroepen tot Great Place to Work.

Als online specialist werk je aan online projecten bij diverse opdrachtgevers. Soms op ons kantoor in Utrecht, vaak bij de klant op locatie. Je kunt elke dag sparren met je collega’s via Yammer en je werkt met elkaar samen in vakgroepen. Daarnaast komen we maandelijks bij elkaar voor een myPresenterdag. Daar werken we aan onze persoonlijke en gezamenlijke doelen en volgen we trainingen. Ook maken we graag kennis met nieuwe collega’s. Misschien met jou? Bekijk ons hele team.

Wil jij vast een kijkje nemen in een werkdag van onze online specialisten? Volg dan ons Instagram-account.