Vacatures ook leesbaar op tablet

Werken bij Presenter.

Bij Presenter werk je bij een groeiend online communicatiebureau dat bestaat uit ongeveer 45 mensen. Werken bij Presenter betekent werken in een team van online specialisten: contentspecialisten, projectleiders en adviseurs. Elk met zijn of haar eigen ervaring en expertise, allen met dezelfde passie: online communicatie. Ons doel? De kracht van content benutten om maximale resultaten te behalen met online communicatie. 

Openstaande vacatures

Presenter groeit! Wij zijn daarom per direct op zoek naar meerdere online specialisten. Zit jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@presenter.nl!

Junior Contentspecialist

Als Junior Contentspecialist help je onze klanten met het verbeteren of onderhouden van hun online aanwezigheid. Je (her)schrijft bijvoorbeeld teksten voor de website of uitingen op social media. Dit doe je voor allerlei opdrachtgevers die zich voornamelijk in de Randstad bevinden.

Bekijk de vacature voor Junior Contentspecialist

Junior Contentspecialist (Automotive)

Voor een grote speler in de automotivebranche zoeken we een Junior Contentspecialist met een passie voor auto’s en online content. Je beheert hierbij meerdere websites, terwijl je helder communiceert met de verschillende afdelingen. Je werkt secuur en kan snel schakelen bij deadlines.

Bekijk de vacature voor Junior Contentspecialist (Automotive)

Medior Contentspecialist

Als Medior Contentspecialist help je niet alleen met het schrijven en redigeren van online content, maar geef je ook (ongevraagd) advies, rol je projecten uit en analyseer je vervolgens de behaalde resultaten. Dit doe je voor uiteenlopende grote opdrachtgevers, voornamelijk in de Randstad.

Bekijk de vacature voor Medior Contentspecialist

Senior Accountmanager

Als Senior Accountmanager ben je één van de vier accountmanagers en verantwoordelijk voor zowel het onderhouden en uitbouwen van bestaande klanten als het winnen van nieuwe klanten. Je bent hierbij in staat een gezonde balans te vinden in het verkopen van diensten van Presenter en het invullen van daaruit voortvloeiende opdrachten.

Bekijk de vacature voor Senior Accountmanager

Bonus en pizza

Plezier hebben in je werk staat bij ons voorop. We werken op een informele maar professionele manier met elkaar samen. Je krijgt bij Presenter een goed salaris en je deelt mee in de winst via een bonusregeling. We stimuleren een goede balans tussen werk en privé. Bovendien is er veel ruimte voor training en ontwikkeling. Als online specialist werk je aan uitdagende online projecten bij diverse opdrachtgevers. Soms op ons kantoor in Utrecht, vaak bij de klant op locatie. Je kunt elke dag sparren met je collega’s via Yammer en je werkt met elkaar samen in vakgroepen. Daarnaast komen we maandelijks bij elkaar op de traditionele pizzasessie. Daar eten we samen en praten we over onszelf en onze projecten. Ook maken we graag kennis met nieuwe collega’s. Misschien met jou? Bekijk ons hele team. Wil jij vast een kijkje nemen in een werkdag van onze online specialisten? Volg dan ons Instagram-account.