Vacatures ook leesbaar op tablet

Werken bij Presenter.

Bij Presenter werk je bij een groeiend online communicatiebureau dat bestaat uit ongeveer 45 mensen. Werken bij Presenter betekent werken in een team van online specialisten: contentspecialisten, projectleiders en adviseurs. Elk met zijn of haar eigen ervaring en expertise, allen met dezelfde passie: online communicatie. Ons doel? De kracht van content benutten om maximale resultaten te behalen met online communicatie. 

Openstaande vacatures

Presenter groeit! Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Junior Contentmanager / Webredacteur

Heb jij een passie voor online en wil je graag je kennis delen en verbreden? Lijkt het je leuk om voor verschillende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches te werken? En wil je ook nog werken met leuke collega’s bij een Best Workplace? Lees of jij je herkent in wat wij zoeken en solliciteer direct:

Bekijk de vacature voor Junior Contentmanager / Webredacteur

Projectleider

Kun jij als geen ander online projecten, zoals contentmigraties en contentstrategietrajecten, coördineren? Lijkt het je leuk om voor verschillende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches te werken? En wil je ook nog werken met leuke collega’s bij een Best Workplace? Lees of jij je herkent in wat wij zoeken en solliciteer direct:

Bekijk de vacature voor Projectleider

Account Manager

Ben jij leergierig, proactief en goed georganiseerd? Begrijp jij het belang van online content? Verdiep je je graag in (potentiële) klanten om zo samen tot de beste oplossingen te komen? En ben je per 1 mei 2017 32 tot 40 uur beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees wat we precies zoeken en bieden:

Bekijk de vacature voor Account Manager

Zit jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@presenter.nl!

Presenter: in 2016 en 2017 een Great Place to WorkPizza en Yammer

Plezier hebben in je werk staat bij ons voorop. We werken op een informele maar professionele manier met elkaar samen. Je krijgt bij Presenter een goed salaris en je deelt mee in de winst. We stimuleren een goede balans tussen werk en privé. Bovendien is er veel ruimte voor training en ontwikkeling. Dat wordt opgemerkt: voor geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap zijn we in 2016 en 2017 uitgeroepen tot Great Place to Work.

Als online specialist werk je aan uitdagende online projecten bij diverse opdrachtgevers. Soms op ons kantoor in Utrecht, vaak bij de klant op locatie. Je kunt elke dag sparren met je collega’s via Yammer en je werkt met elkaar samen in vakgroepen. Daarnaast komen we maandelijks bij elkaar op de traditionele pizzasessie. Daar eten we samen en praten we over onszelf en onze projecten. Ook maken we graag kennis met nieuwe collega’s. Misschien met jou? Bekijk ons hele team.

Wil jij vast een kijkje nemen in een werkdag van onze online specialisten? Volg dan ons Instagram-account.