Verbeter je online klantenservice.

Een goede online klantenservice is niet vanzelfsprekend. Veel organisaties hebben moeite deze goed af te stemmen op de wensen van klanten. Ben je benieuwd hoe je de online content van onder meer webcare, live chat en FAQ kunt verbeteren? Wij helpen je tijd en geld te besparen.

Noodzaak online klantenservice

Online klantenservice wordt steeds belangrijker. Als organisatie wil je snelle en goede online service bieden. Bijvoorbeeld direct het juiste antwoord op een vraag of snel duidelijkheid geven over de afhandeling van een klacht. Zo bind je nieuwe klanten en blijven bestaande klanten tevreden.

Content optimaliseren

Er zijn vele tools waarmee je de online klantervaring kunt verbeteren. Wij helpen bij de keuze en implementatie van tools en bij het optimaliseren van de content. De gekozen tool kan namelijk nog zo mooi en goed zijn. Als de content eromheen niet klopt, leidt dit tot ontevreden klanten. Onze contentspecialisten brengen de gebruikte content in kaart, dragen verbeterpunten aan en voeren deze direct door. Afhankelijk van de wensen kunnen we ook periodiek de content van de online klantenservice optimaliseren.

Praktijkvoorbeelden

We hebben veel ervaring opgedaan met online klantenservice optimalisaties bij organisaties als SNS Bank, KPN en Telfort. Het kerndoel is altijd hetzelfde: organisaties helpen de online klantervaring te verbeteren. Hoe is dit gegaan bij Telfort?

“De online specialisten van Presenter hebben alle service informatie op telfort.nl geherstructureerd en herschreven. Ook hebben ze de gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid van de online klantenservice pagina’s verbeterd. Het resultaat is een overzichtelijke online klantenservice met tevreden klanten. Op de website krijgen de klanten meestal antwoord op hun vraag en daardoor bellen ze ons veel minder.“

– Ellen Brunninkhuis (Product Owner Telfort.nl)

Wat levert een content optimalisatie op?

  • Hogere klanttevredenheid
  • Tijds- en kostenbesparing
  • Afname telefoon- en e-mailafhandelingen
  • Betere digitale dienstverlening
  • Snel en meetbaar resultaat

Optimalisatie online klantenservice: bekijk onze klantcases

KPN gebouw

Meer weten?

Neem contact met ons op via 088 – 937 00 00 of info@presenter.nl. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.