contact Menu

Junior Track

Met ons Junior Track-programma ben jij altijd verzekerd van goede junior contentspecialisten. We leiden ze op, begeleiden ze en stomen ze klaar om hun kennis en kunde meteen bij jou in de praktijk te brengen. Voor een laag tarief en met een laag risico.

Altijd verzekerd van junior contentspecialisten

Stelselmatig te weinig capaciteit? Toe aan een frisse blik en up-to-date contentkennis? Bij Presenter ontwikkelen jonge talenten zich tot professionele junior contentspecialisten. En daarvan profiteer jij in je team.

Professioneel trainingsprogramma

Ambitieuze talenten

Begeleiding en coaching

Bij Presenter groeien, in jouw team bloeien

Professioneel trainingsprogramma

Onze Junior Trackers leren binnen 1 jaar de fijne kneepjes van het contentvak. Zo krijgen zij trainingen op het gebied van SEO, analytics, CMS-gebruik, copywriting, beeldredactie en stakeholdermanagement. De trainers zijn doorgewinterde professionals uit het vakgebied.

Ambitieuze talenten

Wij werven jonge en leergierige talenten. Ze hebben up-to-date contentkennis, kijken met een frisse blik en draaien direct mee in jouw team.

Begeleiding en coaching

Onze Junior Trackers krijgen volop begeleiding en coaching. Tijdens gezamenlijke intervisiesessies delen ze professionele en persoonlijke uitdagingen.

Waarom een Junior Tracker?

Specialist in het aantrekken van talent

Als dé specialist op het gebied van content weten we als geen ander het talent van vandaag aan te trekken. Ambitieuze jonge professionals, die staan te popelen om aan hun loopbaan te beginnen. Na een uitgebreide selectieprocedure komen de Junior Trackers bij ons in dienst. Ze doorlopen een intensief en professioneel trainingsprogramma van 1 jaar en doen opdrachten bij verschillende organisaties.

Lage kosten, laag risico

Voor een Junior Tracker rekenen we een lager tarief. Je kiest voor een maandabonnement waar alle kosten al in zitten. Of je kiest voor nacalculatie. Dan betaal je alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Onze junior contentspecialist brengt dan 36 uur per week frisse kennis en kunde bij jou in de praktijk. 

Up-to-date kennis en kunde

Onze Junior Trackers krijgen een intensieve content-bootcamp. Zo zijn ze helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onder andere analytics, SEO en contentmarketing. De trainers zijn deskundige professionals met ruime ervaring bij zowel corporates, de overheid als non-profits.

Ook volgen de Junior Trackers trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We helpen ze hun talenten te ontdekken met de Clifton Strengths-methode. En coachen ze om die talenten optimaal in te zetten. In intervisiesessies bespreken we persoonlijke en professionele uitdagingen.

Begeleiding en coaching nemen wij voor jou uit handen

Elke Junior Tracker krijgt een persoonlijke coach. De coach begeleidt de Junior Tracker in de ontwikkeling bij Presenter en tijdens zijn of haar opdracht. Ook hebben wij een talentmanager om het programma in goede banen te leiden. Zij helpt de Junior Tracker op weg, beantwoordt vragen en evalueert de voortgang bij opdrachten. Zo heb jij als opdrachtgever een vast contactpersoon om mee te schakelen en ben je zo min mogelijk tijd kwijt aan begeleiding.

Maak kennis met onze Junior Trackers

Klinkt goed, maar wie zijn die frisse talenten dan? Maak in dit blog kennis met Jasmijn, Lex, Linda, Nynke en Janne die het Junior Track bij ons volgen.

Lees ons blog

Bij de opdrachtgever