contact Menu

Junior Track

Met het Junior Track-programma ben jij altijd verzekerd van goede junior contentspecialisten. Die niet verveeld raken van doorlopende uitvoerende werkzaamheden. Zodat ook die content altijd aandacht, energie én een frisse blik krijgt.

Altijd verzekerd van junior contentspecialisten

Jouw collega pakte altijd enthousiast de uitvoerende contentwerkzaamheden op. Maar na de zoveelste socialmediapost, nieuwsbrief en pagina-updates checkt-ie uit. Want goede medewerkers zijn nu eenmaal creatief, leergierig en ambitieus. En daardoor ontwikkelen ze zich te snel voor het werk dat ze doen. Dankzij het Junior Track heb jij altijd een junior contentspecialist in je team die de uitvoerende werkzaamheden met frisse energie en volle aandacht oppakt.

Vakinhoudelijk getraind

A-methode voor werving

Minimale onboarding

De beste junior talenten op het gebied van content

  • Ze worden vakinhoudelijk getraind en ondersteund door onze senior contentspecialisten en -consultants. Over expertises als SEO, conversation design en social media. En vaardigheden zoals schrijven, webredactie en het maken van een optimale contentplanning. Die kennis brengen ze bij jou direct in de praktijk. Ook krijgen ze een persoonlijke coach en intervisie. Daarmee reduceren we het risico op uitval en langdurig verzuim.
  • Ze worden door ons geworven volgens de ‘A-methode voor werving’. Zo weten wij al jaren jong talent te vinden. Waar onze opdrachtgevers al jaren van profiteren.
  • Ze werken elkaar in. Zodat jij minimale tijd kwijt bent aan onboarding en inwerken. En zodat handige documenten nooit verloren raken.

Maak kennis met onze Junior Trackers

Klinkt goed, maar wie zijn die frisse talenten dan? Maak in dit blog kennis met Jasmijn, Lex, Linda, Nynke en Janne die het Junior Track bij ons volgen.

Lees het blog

Zo werkt het

Twee keer per jaar start het Junior Track-programma, begin april en begin oktober. Een Junior Tracker zit een half jaar in je team. Vervolgens neemt een nieuwe specialist de rol over. Voor 32 uur per week, zodat daarnaast ruimte is voor de trainingen en ontwikkeling van je nieuwe collega. Hiervoor rekenen we een vast tarief per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bij de opdrachtgever

Junior Track is dé oplossing. Zeggen wij. En onze opdrachtgevers gelukkig ook. Lees in onze klantcases hoe onze junior specialisten helpen en wat hun opdrachtgevers van ze vinden.

 

Bekijk de Junior Track cases