contact Menu

online projectleiding

Jouw project in veilige handen

Zeker weten dat je nieuwe website binnen de deadline live is? Je stakeholders blij zijn met het nieuwe intranet? Of dat je chatbot of campagne de bank niet heeft gebroken? Wij helpen je al jouw online projecten tot een succes te maken.

Projectleiding: dit mag je van ons verwachten

Je krijgt een nieuwe website. Of een nieuw intranet. Je wilt een chatbot implementeren. Je content migreren. Een online marketingcampagne starten. Of je staat voor een ander groot online project. Hoe leid je dat in goede banen, terwijl je al bijna kan bergbeklimmen op je to-do-lijst? Een online projectleider inhuren is dan de beste oplossing. Zo bewaak je de kwaliteit en de voortgang. En blijven alle stakeholders op de hoogte. Zonder dat je voor verassingen komt te staan.

 • Je online project binnen de deadline en budget afgerond
 • Alle betrokkenen op de hoogte én tevreden
 • Projectleiders die bij jou op locatie werken
 • Snelle aanvulling van je projectteam als dat nodig is

 

Plan een gratis consult

Al je zorgen weggenomen

Leuk, een online project! Daar komt een hoop bij kijken. Wie maak je verantwoordelijk voor de techniek? En het design? Hoe ziet de planning eruit? Wie neemt je stakeholders mee in het verhaal? Hoe zorg je ervoor dat de kosten niet de pan uit reizen? Oh. En content? Wie schrijft en verplaatst de content? En dan is er ook nog je doorlopende werk dat niet op je wacht…

Je project overdragen geeft lucht

En is bij één van onze ervaren projectleiders in veilige handen. Met hun berg aan ervaring weten onze online projectleiders welke risico’s en aandachtspunten er zijn en hoe je daarop inspeelt. Zij hebben de kennis. Van content, tot design en techniek. Zo houd jij voldoende overzicht en ruimte voor de dagelijkse werkzaamheden die jouw aandacht verdienen.

Je hebt straks dan niet alleen een mooi eindproduct, maar vooral één dat zijn doel dient. Je kunt je verhaal kwijt en je bezoeker vindt wat-ie zoekt. Eén plus één is drie.

Van begin tot eind en verder

We zorgen dat het totale project soepel verloopt. Van het opstellen van een programma van eisen tot nazorg als je nieuwe website, intranet of campagne eenmaal de lucht in is: we helpen je van begin tot eind. En verder, als dat nodig is.

We houden je bestaande content tegen het licht en schrijven een toekomstbestendige strategie. We begeleiden het projectteam bij het schrijven, optimaliseren of verplaatsen van je content. Dat projectteam bestaat uit je eigen mensen of uit een paar van onze specialisten.

Daarna richten we je team en processen zo in dat je na vertrek van onze online projectleider nog steeds ijzersterke content blijft maken. En als dat toch niet lukt, hebben we altijd specialisten om je te helpen.

Waarom je bij ons moet zijn

 • Kennis: onze gecertificeerde projectleiders kennen de online wereld op hun duimpje.
 • Breedte: onze ruim 50 contentmanagers, copywriters en redacteuren kunnen je projectteam ondersteunen als dat nodig is.
 • Ervaring: we werken in alle branches, van financiële dienstverlening tot non-profit en overheid.
 • Kwaliteit: van onze opdrachtgevers krijgen we gemiddeld een 8,7.
 • Samenwerking: als we met je samenwerken worden we echt deel van je team en werken we bij jou op locatie
Presenters contentspecialisten

Onze projectleiding-cases

 • Big Green Egg Europe
 • FNV
 • Sociaal-Economische Raad

'Precies wat ik nodig heb'

Mooi. We komen je graag helpen. Plan een gratis eerste consult en we kijken samen naar je wensen en onze oplossingen voor jouw project.

Onze blogs over online projectleiding

Bekijk onze artikelen
Een webproject, hoe leid je dat? Een podcast met twee projectleiders

Een webproject, hoe leid je dat? Een podcast met twee projectleiders

Bekijk artikel
Contentmigratie met Trello: migratieproject in de cloud

Contentmigratie met Trello: migratieproject in de cloud

Bekijk artikel
Project Touch: Gemeente Den Haag ging responsive

Project Touch: Gemeente Den Haag ging responsive

Bekijk artikel